Zelfstandigen

Je makelaar is jouw verzekering dat je goed verzekerd bent!

Waarom kiezen voor een 'Je Makelaar erkend makelaar in verzekeringen'?
Omwille van de kwalitatief hoogstaande dienstverlening natuurlijk!

Je makelaar is onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen. Daardoor kunnen wij uw belangen zonder compromis verdedigen, en je te allen tijde objectieve informatie en verzekeringen van verschillende maatschappijen aanbieden.

Wij hebben alle tools in handen om je belangen op een efficiënte manier te behartigen. Zo kunnen wij de optimale keuze, prijs, advies en service aanbieden en je mee helpen beslissen welke verzekering je op het lijf is geschreven.

Als stabiele en betrouwbare adviseur zijn wij uw bondgenoot.

Wij scholen ons voortdurend bij.

De verplicht BA autoverzekering vergoedt de schade aan je eigen voertuig nooit. Dit is enkel voor schade die uw voertuig veroorzaakt aan derden.

Voor de schade aan uw eigen voertuig kan u aanvullend een omnium- verzekering onderschrijven. Omdat wij met verschillende maatschappijen werken, kunnen wij u de perfecte verzekering aanbieden.

Hierbij kan u ook een bijstandsverzekering nemen om u uit de nood te helpen in geval van panne.

Schade aan het gebouw waarin uw zaak gevestigd is, kan grote financiële gevolgen hebben en haar voortbestaan zelfs bedreigen. Naast de klassieke waarborgen van de brandverzekering verzekeren wij ook uw bedrijfsschade na een gedekt schadegeval.

Ook uw elektronica kan verzekerd worden tegen schade of verdwijning in een 'All risk' verzekering.

Voor u, als zelfstandige, of voor uw onderneming, is een BA uitbating onmisbaar.
Deze verzekering verzekert de schade die u, of uw onderneming, veroorzaakt aan een derde partij. De belangrijste waarborgen zijn: BA uitbating, BA na levering, toevertrouwd goed en rechtsbijstand.

De arbeidsongevallenverzekering is verplicht, als u personeel in dienst hebt. Uw werknemers moeten verplicht verzekerd zijn tijdens hun werkuren en op de weg van en naar het werk.

Bij deze verzekering betekenen wij een enorme meerwaarde in de schade afhandeling, maar ook in de negociatie van tarieven. Wij hebben de mogelijkheid om deze te vergelijken!

Deze verzekering is, voor de zelfstandige, één van de mooiste cadeau's die de overheid u kan bieden.

Door te sparen in deze contracten, doet u in één klap fiscaal voordeel, maar uw sociale lasten verminderen er ook door en u bouwt een mooi pensioen op!

Wij zorgen ervoor dat u het mooiste rendement haalt.

Uw zaak kan in de problemen komen als u, als zaakvoerder, langdurig ziek of gekwetst bent.

Uw kosten blijven doorlopen terwijl er vaak een stuk minder (of geen) geld in het laatje komt. Hiervoor biedt het gewaarborgd inkomen een oplossing.