Particulieren

Je makelaar is jouw verzekering dat je goed verzekerd bent!

Waarom kiezen voor een' Je Makelaar erkend makelaar in verzekeringen'?
Omwille van de kwalitatief hoogstaande dienstverlening natuurlijk!

Je makelaar is onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen. Daardoor kunnen wij uw belangen zonder compromis verdedigen, en je te allen tijde objectieve informatie en verzekeringen van verschillende maatschappijen aanbieden.

Wij hebben alle tools in handen om je belangen op een efficiënte manier te behartigen. Zo kunnen wij de optimale keuze, prijs, advies en service aanbieden en je mee helpen beslissen welke verzekering je op het lijf is geschreven.

Als stabiele en betrouwbare adviseur zijn wij uw bondgenoot.

Wij scholen ons voortdurend bij.

Uw verzekeringen

De verplichte BA autoverzekering vergoedt de schade aan je eigen voertuig nooit. Dit is enkel voor schade die uw voertuig veroorzaakt aan derden. Voor de schade aan uw eigen voertuig kan u aanvullend een omnium- verzekering onderschrijven. Omdat wij met verschillende maatschappijen werken, kunnen wij u de perfecte verzekering aanbieden.

Voor uw eigen lichamelijke schade raden wij u ook aan om een aanvullende bestuurdersverzekering te nemen.

Als jij, of je gezin, tijdens je privéleven schade veroorzaakt aan 'een derde', wordt die schade vergoed door de familiale verzekering, op voorwaarde dat je aansprakelijk bent. Ook de schade die veroorzaakt wordt door uw huisdieren, uw tuin, uw woning, of uw huispersoneel is hierin verzekerd.

Bij alle aansprakelijkheidsverzekeringen hoort, in principe, een rechtsbijstandsverzekering. Bovenstaande verzekeringen vergoeden de schade die jij veroorzaakt.

De rechtsbijstand gaat schade die u geleden heeft, recupereren bij een aansprakelijke derde. Sommige rechtsbijstandsverzekeringen verdedigen uw belangen in zeer uitgebreide domeinen: echtscheidingen, fiscale geschillen, sociale geschillen, …

De hoofdeigenschappen van deze verzekeringen zijn:
strafrechtelijke verdediging door de advocaat die u zelf kiest burgerlijk verhaal, de rechtsbijstand gaat uw schade recupereren bij de tegenpartij insolventie van derden, de verzekeraar betaalt u de vergoeding waar u recht op hebt als de tegenpartij onvermogend is.

Natuurlijk hecht u veel belang aan uw woning en uw bezittingen! Wij helpen u dan ook optimaal te beschermen.

In de brandverzekering zit niet enkel een brandwaarborg, maar ook ontploffing, storm, waterschade, glasbreuk, … Wij verzekeren niet enkel uw gebouw, maar ook uw volledige inboedel, zowel voor brand als voor diefstal.

Door de stijgende levensverwachting en de lage activiteitsgraad van oudere werknemers komen onze pensioenen onder zware druk te staan. Daarom moeten wij zelf zorgen voor onze eigen pensioenopbouw.

Dit kan door individueel te sparen of via de onderneming. Daarenboven is pensioensparen nog steeds fiscaal aftrekbaar.

Om uw vermogen te beschermen in geval van langdurige ziekte, of om u de beste zorgen te garanderen in geval van een éénmalige opname, bieden wij u de hospitalisatieverzekering.

In onze verzekering zijn de 'zware ziekten' telkens verzekerd. Ook uw doktersbezoeken en behandelingen vóór en na uw hospitalisatie zijn verzekerd.

Deze verzekering herstelt het financiële verlies ten gevolge van een ongeval in belangrijke mate. Bij een ongeval, waar niemand voor aansprakelijk is, zou je het moeten doen met de vergoeding die je van het ziekenfonds krijgt.

Deze vergoeding is vaak ontoereikend…

Deze verzekeringen zijn allebei overlijdensverzekeringen.
Waar een schuldsaldoverzekering het openstaand saldo van een lening gaat financieren in geval van overlijden.

In een overlijdensverzekering kiest u zelf de begunstigde van het contract.

Wil je zonder zorgen op vakantie vertrekken? Wij zoeken de geknipte bijstandsverzekering voor u!

Een gespecialiseerde bijstandsverlener bezorgt je gratis hulp, wanneer je in binnen- of buitenland ziek of gekwetst bent, autopech hebt, gerepatrieerd moet worden, …